Kontakta oss

Kontakta oss

Välkommen att kontakta våra drivna och ambitiösa hantverkare i Sundsvall kommun

Varmt välkommen till Renovera Badrum Sundsvall som skapar ditt drömbadrum med trygghet och kvalité. Vi hantverkare på företaget följer alla branschregler, miljökrav och är behöriga genom byggkeramikrådets branschregler och är auktoriserad via GVK Säkra Våtrum. 

Skapa ditt drömbadrum efter dina behov och önskemål. Renovera Badrum Sundsvall erbjuder alltid gratis rådgivning till alla våra kunder

Vi har ett samarbete ihop med Luxzio Kakel Design AB som utför badrumsrenoveringar, plattsättning och kakel och klinkers renovering av högsta kvalité. Vi finns i hela Sundsvall med omnejd och vänder oss till både privatpersoner och företag. Kom i kontakt med oss via kontaktformuläret här på hemsidan. Vi satsar på bra service med snabb återkoppling.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök med Renovera Badrum Sundsvall

Renovera Badrum Sundsvall står för trygghet, kvalité och fina slutresultat till privatpersoner och företag i Sundsvall med omnejd. Vår framgång bygger på att vi står för vad vi utlovar. När det gäller badrumsrenovering får våra kunder våtrumsintyg och vi har ansvarsförsäkring. Boka kostnadsfritt hembesök!