Vad kostar en badrumsrenovering i Sundsvall?

Att utföra en badrumsrenovering i Sundsvall kostar en del pengar vilket gör att man kan behöva balansera kostnaderna för sina inköp. Du kan vända dig till oss om du vill få hjälp med planeringen och rådgivning då du ska renovera ditt badrum.

Vattenledningar och avlopp behöver bytas ut efter cirka 25 år så att det inte uppstår skador på rören som kan leda till fukt- eller vatten-skador. I samband med att man byter rör i badrummet brukar man även passa på att utföra en badrumsrenovering i Sundsvall så man får ett modernt badrum med nya vitvaror.

 

Att renovera badrum i Sundsvall kostar en del pengar men det finns några saker som man kan tänka på för att balansera kostnaderna för renoveringen så att man ändå får det badrum som man har drömt om. Om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering i Sundsvall och en offert med ett exakt pris är du välkommen att kontakta oss.

 

Kostnader för en badrumsrenovering i Sundsvall

När du ska renovera badrum i Sundsvall behöver du lägga upp en budget för renoveringen så att du vet hur mycket det kommer att kosta. Du kan börja med att boka ett hembesök så att vi kan komma hem till dig och inspektera ditt badrum. Därefter kan du få en offert för vårt arbete med badrummet. Vårt pris är fast där allt ingår som arbete och material. Det som sedan tillkommer är inköp av kakel, klinkers och vitvaror. När du fått ett prisförslag från oss så vet du sedan vilken budget du har för inredning och vitvaror.

 

Balansera kostnaden vid en badrumsrenovering i Sundsvall

Om du har en begränsad budget kanske du behöver balansera kostnaderna för kakel, klinkers och vitvaror. Kanske du väljer ett billigare kakel så att du istället kan satsa på att installera ett större badkar. Det finns också möjlighet att välja standardvitvaror som gör att du får lite mer pengar kvar att lägga på ett exklusivare kakel och klinkers. Det finns ett brett sortiment av både kakel och vitvaror i flera olika prisklasser att välja mellan. 

 

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

När du ska renovera badrum i Sundsvall kan du vända dig till oss på Luxzio Kakel Design som är specialister på badrumsrenoveringar. Våra certifierade medarbetare är yrkesutbildade, certifierade och har en lång erfarenhet inom branschen. Det innebär att vi utför våra tjänster enligt gällande branschregler och med ett perfekt resultat. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan se ditt badrum, höra dina önskemål och lämna råd, utan några förpliktelser.

Kontakta oss så gör vi din badrumsrenovering enkel!

När våra plattsättare i Sundsvall utför en badrumsrenovering finns vi med dig genom hela processen. Allt du behöver göra är att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök. Efter det löser vi resten!