Kontakta oss för fri rådgivning!

Kontakta oss för fri rådgivning!

Har du funderingar eller frågor om din kommande badrumsrenovering i Sundsvall är du välkommen att konsultera våra duktiga plattsättare.

Att renovera badrum i Sundsvall är ett projekt som kräver flera olika hantverkare som elektriker, rörmokare, målare och plattsättare i Sundsvall. Genom att anlita oss på Luxzio Kakel Design kan vi ta över hela ansvaret för ditt projekt. Vi samarbetar med flera behöriga hantverkare vilket innebär att vi också kan koordinera arbetet så att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle.

 

Luxzio Kakel Design har genom åren utfört tjänster åt massor av privatpersoner och företag vilket gett oss många goda omdömen från våra kunder. Låt oss få göra även dig till en av våra nöjda kunder! 

Kontakta oss så gör vi din badrumsrenovering enkel!

När våra plattsättare i Sundsvall utför en badrumsrenovering finns vi med dig genom hela processen. Allt du behöver göra är att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök. Efter det löser vi resten! 

Vi på Luxzio kakel design visar stolt upp recensioner från våra kära kunder! 

Vi arbetar ständigt för att leverera det absolut bästa resultatet vi kan! Det är därför extra kul när vi får denna typ av feedback! 
Recension från Olle
Väl genomfört arbete. Cleant och snyggt hela vägen från bemötande till mitt sköna nya badrum. Allt i tid enligt planen.En självklarhet att ha Luxzio hemma hos sig. Märktes knappt av... Förutom nu när jag kan njuta av att stå i duschen! Rekommenderas starkt!
Olle
Recension från Johanna Hassberg
Vi anlitade Luxzio för att klinkra golv och väggar i badrum samt en golvyta i köket. Wayne och hans kollegor var superproffsiga och gjorde jobbet i tid och utan anmärkning. Väldigt professionellt och vänligt bemötande dessutom. Vi återkommer!
Johanna Hassberg
Recension från Stefan S
Mycket proffsigt utfört, sorterade plattorna för att få ett bra mönster i golvet. Tack Wayne
Stefan S