Välkommen till Luxzio Kakel Design

Välkommen till Luxzio Kakel Design

När du vill få din badrumsrenovering i Sundsvall utförd på ett tryggt och säkert sätt kan du vända dig till oss som är specialister inom våtrumsrenoveringar.

Luxzio Kakel Design AB är ett badrumsföretag i Sundsvall som utför tjänster som bland annat badrumsrenovering och plattsättning åt företag och privatpersoner. Vi är ett auktoriserat badrumsföretag genom GVK, Golvbranschens VåtrumsKontroll, vilket innebär att vi har ansvarsförsäkring och kan lämna våtrumsintyg efter genomförd badrumsrenovering i Sundsvall. Vi innehar också F-skatt, lämnar garantier och har en god kreditvärdighet enligt UC. Det gör att du kan känna dig trygg då du anlitar oss för att renovera ditt badrum i Sundsvall.

 

Våra plattsättare i Sundsvall

Samtliga våra plattsättare har yrkesbevis och behörighet för arbete i våtrumsutrymmen genom GVK. Det betyder att vi alltid utför arbetet enligt gällande branschregler, med godkänt material och utifrån strikta miljökrav. Vill du få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss så gör vi din badrumsrenovering enkel!

När våra plattsättare i Sundsvall utför en badrumsrenovering finns vi med dig genom hela processen. Allt du behöver göra är att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök. Efter det löser vi resten! 

Kontakta oss så gör vi din badrumsrenovering enkel!

Kontakta oss