Vår guide till badrumsrenovering i Sundsvall

När du ska utföra en badrumsrenovering i Sundsvall ska du alltid anlita ett professionellt badrumsföretag som har behöriga hantverkare som vet hur arbetet ska utföras på ett säkert och korrekt sätt. Dessutom får du garantier på arbetet så att du kan vara trygg även efter badrummet är klart.

Är det dags att byta ut vattenledning och avloppsrör, har du fått en fuktskada eller vill du bara modernisera ditt badrum? Oavsett vilka skäl du har för att renovera badrum i Sundsvall kan du vända dig till oss som är experter på badrumsrenovering. Vi kan hjälpa dig med allt från planering, inspiration kring materialval och vitvaror till utförandet. Du kan kontakta oss på Luxzio Kakel Design för mer information om hur vi kan bistå dig då du behöver utföra en badrumsrenovering.

 

Badrumsrenovering i Sundsvall

När du anlitar oss för din badrumsrenovering i Sundsvall kan vi åta oss helentreprenaden för projektet. Vi samarbetar med behöriga hantverkare som bland annat rörmokare och elektriker så att arbetet utförs korrekt och enligt gällande branschregler. Som totalentreprenör är vi med dig redan från början och bidrar med inspiration, planering av ditt nya badrum och hjälper dig med materialinköp. Vi koordinerar arbetet så att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle så att projektet blir färdigställt enligt tidsplan. Det innebär också att du bara har en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektet.

 

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdrag i samband med att du ska renovera badrum i Sundsvall. Det betyder att du kan göra ett skatteavdrag på 30 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på fakturan så du slipper ligga ute med några pengar.

 

Kontakta oss för rådgivning eller för offert

Luxzio Kakel Design har varit verksamma inom branschen under en lång tid och genom åren utfört massor av badrumsrenoveringar med mycket goda omdömen från våra kunder. Det borgar för att du kan vara säker på att vi utför arbetet med perfekt resultat så att även du blir en av våra nöjda kunder. Våra yrkesutbildade medarbetare har de certifieringar som krävs för arbete i våtrumsutrymmen och dessutom lång erfarenhet inom området. Du är välkommen att kontakta oss för att få mer information om våra tjänster eller då du vill boka ett kostnadsfritt hembesök. Vid hembesöket kan vi lämna råd för din badrumsrenovering i Sundsvall och lyssna på dina önskemål så att vi kan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris. 

Kontakta oss så gör vi din badrumsrenovering enkel!

När våra plattsättare i Sundsvall utför en badrumsrenovering finns vi med dig genom hela processen. Allt du behöver göra är att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök. Efter det löser vi resten!