Renovera mindre toalett med oss på Renovera Badrum Sundsvall

Har du behov av att utföra en renovering av en mindre toalett kan vi hjälpa dig med din renovering. Vi har certifierade hantverkare som har en lång erfarenhet inom badrumsrenovering som vet hur arbetet ska utföras på ett säkert och korrekt sätt.

Behöver du utföra en renovering av en mindre toalett eller ett badrum kan du vända dig till Luxzio Kakel Design som är ett företag som kan hjälpa dig att renovera badrum i Sundsvall. Det kan finnas många skäl till att du vill renovera en mindre toalett. Kanske rörledningarna är gamla och behöver bytas ut, vilket gör att du samtidigt vill passa på att modernisera din toalett. I äldre hus är det vanligt att det kan uppstå fuktskador som behöver åtgärdas eller så kanske du ska sälja din fastighet. Då kan du höja värdet på fastigheten genom att renovera en mindre toalett eller ett badrum inför försäljningen. Oavsett vilka skäl du har är du välkommen att kontakta oss på Luxzio Kakel Design för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din renovering.

 

Att renovera en mindre toalett

Normalt behöver rörledningar och avlopp bytas vart 20:e år vilket innebär att många även passar på att renovera sin toalett eller sitt badrum för att få en trevligare hemmiljö. När du ska renovera en mindre toalett behöver du anlita flera olika hantverkare med behörighet inom sina respektive tjänster. Du behöver en snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare och en målare för att genomföra en totalrenovering av din toalett.

 

Anlita ett badrumsföretag i Sundsvall

Genom att anlita Luxzio Kakel Design som är experter då det kommer till att renovera badrum i Sundsvall får du allt i ett paket. Vi tillhandahåller med certifierade och skickliga hantverkare som har lång erfarenhet inom branschen. Det gör att du tryggt kan överlåta arbetet till oss och sedan få ett resultat som kommer att uppfylla dina förväntningar, precis som våra badrumsrenoveringar har gjort för 100-tals andra kunder.

 

Arbetets utförande

När vi renoverar en mindre toalett kommer först en snickare som ska riva väggar, riva upp golv, montera ut alla vitvaror och sedan forsla bort allt byggavfall. Därefter ska rörmokaren riva ut gamla rörledningar och avlopp och ersätta dessa med nya rör och avloppsbrunnar. Sedan kommer elektrikern för att installera nya elkablar. När elektrikern och rörmokaren är klara med sina inledande arbeten kommer snickaren att återställa toalettens väggar genom att sätta upp våtrumsskivor och sedan flytspackla golvet.

 

När snickaren är klar med återställandet tar plattsättaren vid och sätter kakel på väggarna och klinkers på golvet. Det är också vanligt att våra plattsättare även installerar vitvaror på toaletten som bland annat handfat, toalett och eventuellt ytterligare inredning. Målaren kommer sen att måla tak, väggar och fönsterkarmar.

 

När allt arbete med badrummet är klart kommer rörmokaren tillbaka för att ansluta rörledningar och avlopp till dina vitvaror. Slutligen sätter elektrikern upp armatur, eluttag och strömbrytare.

 

Normalt tar arbetet med att renovera en mindre toalett mellan 2-3 veckor att slutföra. Att det tar så lång tid beror dels på att bara en hantverkare vanligtvis kan arbeta på toaletten i taget men också på torktider.

 

Kontakta oss

Luxzio Kakel Design har certifierade hantverkare som är specialister på badrumsrenoveringar. Det gör att vi alltid kan renovera badrum i Sundsvall med högsta kvalité till konkurrenskraftiga priser. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett hembesök där vi kan inspektera din toalett så att vi därefter kan lämna en offert. Självklart lämnar vi också garantier på våra arbeten så att du kan vara trygg även då renoveringen är slutförd. 

Kontakta oss så gör vi din badrumsrenovering enkel!

När våra plattsättare i Sundsvall utför en badrumsrenovering finns vi med dig genom hela processen. Allt du behöver göra är att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök. Efter det löser vi resten!