Plattsättare

Plattsättare

När du ska sätta nytt kakel eller klinker ska du alltid anlita en professionell plattsättare som vet hur arbetet utförs på ett korrekt och säkert sätt med ett bra slutresultat. Plattsättare som har yrkesbevis och våtrumscertifiering utför arbetet enligt Byggkeramikrådets branschregler och med godkänt material för maximal hållfasthet och livslängd. Att utföra en badrumsrenovering medför alltid risker då det krävs ett godkänt tätskikt som skyddar golv och väggar så att det inte senare uppstår fuktskador. Du bör därför inte utföra arbeten i våtrumsutrymmen själv utan bör istället anlita en plattsättare som har rätt behörighet och kvalifikationer.

 

Du kan kontakta oss på Luxzio Kakel Design då du vill få hjälp av en plattsättare som har korrekt behörighet, kunskap och erfarenhet för att utföra arbeten i våtrumsutrymmen.

 

Anlita professionella plattsättare i Sundsvall

Luxzio Kakel Design är ett välrenommerat företag som utför badrumsrenovering i Sundsvall. När du ska renovera badrum i Sundsvall kan du vända dig till oss som kan hjälpa dig genom hela processen, från inspiration, planering och projektering till utförandet. Våra erfarna och certifierade plattsättare i Sundsvall hjälper dig att på ett säkert sätt få det badrum du drömmer om. 

Boka kostnadsfritt hembesök för konsultation!

Vid ett hembesök kan våra kreativa plattsättare i Sundsvall inspektera ditt gamla badrum och även bidra med rådgivning och inspiration för ditt nya badrum, utan några senare förpliktelser.