Kakel och klinker renovering

Kakel och klinker renovering

Har du tröttnat på kaklet i badrummet eller känns klinkern på golvet omodernt så kan du utföra en badrumsrenovering i Sundsvall där du bara byter ut kakel och klinker. Det är vanligast att byta kakel och klinker i badrum där man nyligen har renoverat badrummet och bytt ut vatten och avlopp sedan tidigare. När du vill sätta nytt kakel och klinker i badrum kan du sätta det direkt på det gamla underlaget, vilket innebär att du slipper kostnaderna för att riva och sedan återställa väggar och golv. Du kan kontakta oss på Luxzio Kakel Design för rådgivning kring din kakel och klinkers planer.

 

Anlita våra plattsättare i Sundsvall

Luxzio Kakel Design är specialister på badrumsrenovering i Sundsvall och har under många år hjälpt både privatpersoner och företag med att sätta nytt kakel och klinker. Om du ska renovera ditt badrum i Sundsvall kan du anlita våra skickliga plattsättare i Sundsvall. Alla plattsättare är yrkesutbildade och utför arbetet enligt byggkeramikrådets branschregler samt är auktoriserade genom GVK Säkra Våtrum. Vi kan åta oss en totalrenovering av ditt badrum men också hjälpa dig med en kakel och klinker renovering då du vill byta ytskikt på väggar och golv. 


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt hembesök för konsultation!

Vid ett hembesök kan våra kreativa plattsättare i Sundsvall inspektera ditt gamla badrum och även bidra med rådgivning och inspiration för ditt nya badrum, utan några senare förpliktelser.