Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

När du ska renovera badrum i Sundsvall är det viktigt att du planerar din renovering så att du dels får det badrum du drömmer om men också att du har en budget för projektet. Kostnaden för arbetet med att utföra en badrumsrenovering är oftast näst intill densamma, oavsett vilket kakel, klinker och vitvaror du väljer för ditt badrum. Det gör att då du planerar din budget för din badrumsrenovering så är det dina inköp av kakel, klinker och vitvaror som styr slutpriset för din renovering. Du kan kontakta oss på Luxzio Kakel Design för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering i Sundsvall.

 

Anlita oss för din badrumsrenovering i Sundsvall

Luxzio Kakel Design AB är ett auktoriserat företag genom GVK Säkra Våtrum. Det innebär att våra plattsättare har yrkesutbildning och alla de nödvändiga certifieringar som krävs för att utföra säkra arbeten i våtrumsutrymmen. Det betyder att då vi ska renovera badrum i Sundsvall utförs arbetet enligt gällande branschregler och med godkänt material. För oss är kundnöjdhet viktigt vilket gör att vi alltid utför varje uppdrag med fullt fokus på kvalitet och hållfasthet för att uppnå ett slutresultat som motsvarar kundens förväntningar.

Boka kostnadsfritt hembesök för konsultation!

Vid ett hembesök kan våra kreativa plattsättare i Sundsvall inspektera ditt gamla badrum och även bidra med rådgivning och inspiration för ditt nya badrum, utan några senare förpliktelser.